2-B Sınıfının beslenme saatinde düzenli beslenmeleri ve evden anne yapımı yiyecekler getirmeleri istenmiş, bu konuda Bilge Gülçelik ve Yiğit Kemal Taş'ın en önemli öğün kahvaltıyı yaparak geldiği, beslenmeleri için ise peynir, taze meyve suyu, birkaç dilim ekmek veya 1 bardak süt, poğaça, ceviz, fıstık, badem gibi kuruyemişi masalarına açtıklarında öğretmenlerinden ve kendi vücutlarından aferin almışlardır.
Böylece gün boyu fiziksel ve zihinsel performanslarını en üst düzeyde tutulabilmeleri mümkündür.,Süt, yoğurt, sütlü tatlılar, ekmek arası peynir, taze sıkılmış meyve suları ve kuru meyvelerin tüketiminin tercih edilmesi çocukların sağlıklı beslenmeleri açısından daha yararlıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder